onsdag 25 mars 2015

Fortsättning på kompost och Trädgårdsverksta'n


Jaha, då har man haft strul med datorn igen... av någon anledning händer det alltid mig. Att bo på landet har definitivt inga fördelar vad gäller internet. 

Nu har det i alla fall hunnit hända jättemycket med trädgårdsverkstan. Väggarna slammas med vit färg för att ljusa upp rummet och älskade sambon har hjälpt mig att bygga hyllor. Elektrikern har också varit här och satt upp ordentlig belysning. 
Alla saker man samlar på sig flyttas från en sida till nästa för att sen flyttas tillbaka igen... ska bli så skönt med ordning och reda!!


Komposten har äntligen kommit igång. Fast inte där jag först ritade den. Vi flyttade ut den ifrån väggen eftersom vi insåg att det skulle bli svårt att ta hand om hängrännor plus att vi är i startgroparna för att lägga solpaneler på taket.  
Jag har även beställt häckväxter och det blev Amelanchier alltså Häggmispel. Den är vindtålig, växer bra, blommar vackert tidigt på våren och får vackra färger på hösten. Det kommer att bli ett super fint solskydd till komposten.

Fortsättning följer..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar